Πτυσσόμενα κάγκελα & πόρτες ασφαλείας

πτυσσόμενα κάγκελα & πόρτες ασφαλείας

Προϊόντα

Η εταιρεία μας συνεργάζεται ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας ΒΙΟΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ στην Θεσσαλία

ΒΙΟΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΛΑΜΑ ΧΑΛΥΒΑ

Το συγκεκριμένο κάγκελο ασφαλείας αποτελεί μια διαχρωνική λύση με απόλυτη ασφάλεια. Συνυστάται για χώρους όπως οικίες, καταστήματα αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Κατασκευάζεται εξολοκλήρου από μασίφ γαλβανισμένο και ηλεκτροστατικά βαμμένο χάλυβα.

Διαθέτει διπλή λάμα χάλυβα, αποσπώμενο οδηγό, ενώ ακόμη δίνεται η δυνατότητα για περιστροφή 180ο με μεντεσέ βαρέου τύπου. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του είναι η ανοξείδωτη κλειδαριά ασφF62:N65αλείας 2 σημείων με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου.

Το συγκεριμένο σύστημα κατασκευάζεται σύμφωνα με τις διαστάσεις σας. Επίσης διατίθεται σε διάφορα χρώματα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΧΑΛΥΒΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Ένα αρκετά ιδιαίτερο κάγκελο, με υψηλή αισθητική και σχεδίαση. Συνυστάται για χώρους όπως οικίες, καταστήματα αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτει ενισχυμένες διατομές αλουμινίου,ώστε η χρήση του να είναι αρκετά εύκολη, αλλά και ανέξοδη, λόγω της φύσεως του υλικού.

Όμως, το συγκριτικό του πλεονέκτημα είναι πως οι κατακόρυφοι ορθοστάτες περιστρέφονται ελεύθερα σε περίπτωση που υπάρξει απόποιρα κλοπής. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για περιστροφή 180ο με κρυφό μεντεσέ, τα σημεία κλειδώματος μπορεί να είναι 4 ή 5, ενώ η κλειδαριά είναι ανοξείδωτη με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου.

Το συγκεριμένο σύστημα κατασκευάζεται σύμφωνα με τις διαστάσεις σας. Επίσης διατίθεται σε διάφορα χρώματα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΙΔΗΡΟΥ

Το συγκεκριμένο κάγκελο ασφαλείας προσφέρει μια αξιόπιστη λύση ώς προς την ασφάλεια των οικειών, καταστημάτων αλλά και επαγγελματικών χώρων. Είναι κατασκευασμένο από σίδερο γαλβανισμένο ή βαμένο. Τα εξαρτήματα είναι εξολοκλήρου από γαλβανισμένο χάλυβα.

Ακόμη, τοποθετείτε χωνευτή κλειδαρια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μεντεσέδες βαρέου τύπου για περιστροφή 180ο. Το συγκεριμένο σύστημα κατασκευάζεται σύμφωνα με τις διαστάσεις σας. Επίσης διατίθεται σε διάφορα χρώματα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΜΠΑΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι μπάρες ασφαλείας προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια με υψηλές προδιαγραφές. Η τοποθέτηση τους γίνεται κατά βάση σε παράθυρα, προσφέρωντας την βέλτιστη ασφάλεια. Τα συγκεκριμένα συστήματα διαθέτουν πιστοποίηση αντιδιάβρωσης και αντιδιάρρηξης, ενώ ακόμη ενισχύονται με επιβελτιωμένο χάλυβα ώστε να μην κόβονται με εργαλεία χειρός.

Επιπρόσθετα, αυτό το σύστημα μπορεί να κατασκευαστεί με σταθερές, αλλά και αποσπούμενες μπάρες, ενώ η κλειδαριά τους είναι ανοξείδωτη, με κλειδί χρηματοκιβωτίου.Το συγκεριμένο σύστημα κατασκευάζεται σύμφωνα με τις διαστάσεις σας. Επίσης διατίθεται σε διάφορα χρώματα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΠΟΡΤΕΣ – ΠΑΤΖΟΥΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το πατζούρι ασφαλείας σχεδιάστηκε για να δώσει λύση σε χώρους που δεν τοποθετούνται ρολά ή θέλουμε να κλείσουμε κάποιο χώρο. Η κατασκευή τους δίνει την δυνατότητα να πτύσσονται δεξιά ή αριστερά ώστε να διευκολύνουν την κίνηση των παραθύρων όσο και των πορτών.

Ακόμα, διαθέτει πολλαπλά κλειδώματα από 2 εώς 6, ενώ φέρει ενισχυμένα ράουλα κύλισης. Το συγκεριμένο σύστημα κατασκευάζεται σύμφωνα με τις διαστάσεις σας. Επίσης διατίθεται σε διάφορα χρώματα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
 
espa