Συστήματα περίφραξης & αυλόγυρου

συστήματα περίφραξης & αυλόγυρου

Προϊόντα

ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ

Οι αυλόπορτες προσφέρουν λύσεις για κάθε τύπο κατασκευής με πολλά σχέδια, συνδυασμούς ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες τις αγοράς. Είναι ανθεκτικές, δεδομένου πως έχουν κατασκευαστεί για εξωτερική χρήση με ηλεκτροστατική βαφή, με ενισχυμένα εξαρτήματα, προσδίδοντας με αυτό το τρόπο τη μέγιστη ποιότητα και υψηλές τεχνικές προδιαγραφές.

Ακόμη, οι αυλόπορτες διατίθενται σε ανοιγόμενες και συρόμενες, δίφυλλες ή μονόφυλλες αλλά και σε δίαφορες διαστάσεις. Επίσης μπορούν να παραχθούν με αυτόματο μηχανισμό για δική μας διευκόλνση αλλά και χειροκίνητες. Είναι προς διάθεση σε οποιοδήποτε ειδικό χρώμα, χρώμα ξύλου κ.α.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΑΥΛΟΓΥΡΟΙ – ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ

Οι αυλόγυροι αλουμινίου προσφέρουν ιδιαίτερο στυλ και υψηλή αισθητική, σε χώρους που θέλουμε να περιφράξουμε. Διαθέτουμε μια σειρά από διαφορετικά σχέδια, που μπορούν να δώσουν ελευθερία και δημιουργικότητα στις πιο περίτεχνες απαιτήσεις του πελάτη.

Φυσικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και οι περιφράξεις με συνθετικά υλικά (WPC), όπου διατίθονται σε διάφορες διαστάσεις, σχέδια αλλά και χρώματα. Ανακαλύψτε και ρωτήστε μας όλες τις πιθανές κατασκευές για το δικό σας χώρο!

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
 
espa