Εταιρικό προφίλ

αφοι ελ δημοβελη

Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία " ΑΦΟΙ Ελ. ΔΗΜΟΒΕΛΗ" ιδρύθηκε το 1955 στην πόλη της Λάρισας. Η δραστηριότητα της εταιρείας επικεντρώνεται στο χονδρικό αλλά και λιανικό εμπόριο αλουμινίου.

Η βασική εμπορική δραστηριότητα της επιχείρησης επικεντρώνεται στην Θεσσαλία, Πιερία και στις Σποράδες.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση:

  • προφίλ αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα
  • συστήματα καγκέλων αλουμινίου
  • αυλόγυρους και αυλόπορτες
  • αντικουνουπικά συστήματα
  • πάνελ αλουμινίου
  • θωρακισμένες πόρτες
  • πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας
  • φύλλα αλουμινίου-BOND-πολυκαρβονικά
  • εξαρτήματα παντός τύπου

Η εταιρεία διαθέτει ένα αρκετά καταξιωμένο στο χώρο προσωπικό με εμπειρία πάνω στο αλουμίνιο, ώστε να παρέχει άμεσες και βέλτιστες λύσεις στους πελάτες-συνεργάτες της. Παράλληλα, εμπλουτίζει τις γνώσεις των ανθρώπων της, με συνεχόμενα προγράμματα εκπαίδευσης, ώστε να γνωρίζουν τις νέες τεχνολογίες και τεχνικές εφαρμογής του αλουμινίου.

Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η άμεση ικανοποίηση του πελάτη ακόμα και μετά την αγορά, δημιουργώντας με αυτό το τρόπο μακροχρόνιες σχέσεις και αμοιβαίο σεβασμό.

αφοι ελ δημοβελη

Ιστορικό

Η εταιρεία ” ΑΦΟΙ Ελ. ΔΗΜΟΒΕΛΗ” είναι μια άκρως οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στην πόλη της Λάρισας. Ιδρύθηκε από τον Δημοβέλη Ελευθέριο το 1955, ως κατασκευαστικό κατάστημα με εξειδίκευση στις μεταλλικές κατασκευές. Η επιχείρηση αναλάμβανε μεγάλα κατασκευαστικά εργά, αφήνοντας το στίγμα της για εκείνη την εποχή. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα αεροδρόμια Ελευσίνας και Αγχιάλου, το Δημαρχείο Κοζάνης, Δημαρχείο Τυρνάβου, το εργοστάσιο Χαλβαδοποία ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΦΟΙ Παπαγιάννη, το εργοστάσιο της EXALCO κ.α.

Με το πέρας των χρόνων και την φυσική εξέλιξη των γεγονότων, εισήλθαν στην εταιρεία τα δύο παιδιά του ιδρυτή ο Γεώργιος και Θεοδώρος Δημοβέλης. Η εταιρεία έχοντας αλλάξει σελίδα, επικεντρώνεται πλέον στο χονδρικό εμπόριο αλουμινίου και συναφών μερών. Με συνεχόμες βελτιώσεις, μεγιστοποίηση της αποθήκης, πληθώρα εμπορευμάτων και λύσεων, αλλά και την κατάλληλη εκπαίδευση των ανθρώπων της, η εταιρεία ΑΦΟΙ Ελ. ΔΗΜΟΒΕΛΗ συνεχίζει να συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες του κλάδου.

Πλέον, στην εταιρεία βρίσκεται και η 3η γενιά με την είσοδο του νεότερου Ελευθέριου.

Στα 65 και πλέον χρόνια που μεσολάβησαν από την ίδρυση, η επιχείρηση συνεχίζει να εξελίσσεται, να εκσυγχρονίζεται, αλλά και να αλλάζει σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς, παραμένοντας όμως σταθερή και πιστή στο οικογενειακό μοντέλο διοίκησης.

αφοι ελ δημοβελη

Το κατάστημα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
αφοι ελ δημοβελη

Η αποθήκη

ΔΗΜΟΒΕΛΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΠΟΘΗΚΗ
ΔΗΜΟΒΕΛΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΠΟΘΗΚΗ
ΔΗΜΟΒΕΛΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΠΟΘΗΚΗ
 
espa