Πόρτες εισόδου

πόρτες εισόδου

Προϊόντα

ΠΑΝΕΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων από όλες τις πιστοποιημένες εταιρείες παραγωγής πάνελ. Όλοι οι τύποι είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένοι από αλουμίνιο, διακοσμητικά μέρη από χυτό αλουμίνιο προσφέροντας μεγάλη αντοχή στον χρόνο αλλά και μηδενική συντήρηση.

Παράλληλα, τα τζάμια είναι ασφαλείας προσφέροντας την μέγιστη ασφάλεια, ενώ μπορούν να βαφούν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΠΑΝΕΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να ανακαλύψετε το συνδυασμό του νέου με το παλιό. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει τα πιο ενισχυμένα φύλλα αλουμινίου, ενώ όλα τα διακοσμητικά και οι κορνίζες κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου.

Επίπρόσθετα διαθέτουν υψηλές προδιαγραφές αντοχής, ηχομόνωσης και θερμομόνωσης. Διατίθονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΠΟΡΤΕΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ

Ανακαλύψτε την μεγάλη γκάμα θωρακισμένων πορτών σε μοντέρνα αλλά και παραδοσιακά σχέδια. Οι συγκεκριμένες πόρτες ασφαλείας προσφέρουν υψηλή αντοχή, ποιότητα και αισθητική.

Διαθέτουν πολλαπλά κλειδώματα, κλειδαριά ασφαλείας και πιστοποίηση αντιδιάρρηξης. Διατίθονται σε πολλές επιλογές χρωμάτων και σχεδίων.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΠΑΝΕΛ ΕΠΙΠΕΔΑ

Τα επίπεδα πάνελ αλουμινίου προσφέρουν ενισχυμένη αντοχή, αυξημένη ηχομόνωση αλλά και άκαμπτη επιφάνεια. Τα συγκεκριμένα πάνελ διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις αλλά και χρώματα.

Η εφαρμογή τους γίνεται κατά κύριο λόγο σε εκθεσιακά περίπτερα, χωρίσματα γραφείων και καμπίνες.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
 
espa