Συστήματα κάγκελου

συστήματα κάγκελου

Προϊόντα

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ – ALUMINCO

Τα κάγκελα αλουμινίου αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι σχεδίασης και κάλυψης του πιο απαιτητικού αρχιτεκτονικού σχεδίου. Η φύση του υλικού, η μηδαμινή συντήρηση, η μεγάλη γκάμα σχεδίων, τα ανοδιωμένα εξαρτήματα, αλλά και η πληθώρα χρωμάτων καθιστούν την συγκεκριμένη κατηγορία κυρίαρχη στο είδος της.

Παράλληλα, δίναται να εξυπηρετήσει πολλές εφαρμογές όπως κάγκελα εσωτερικής & εξωτερικής σκάλας, κάγκελα μπαλκονιών και περίφραξης. Ανακαλύψτε τα σχέδια στο φυσικό μας κατάστημα!

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΑ – ALUMINCO

Τα γυάλινα κάγκελα δημιουργήθηκαν για να πρωτοπορούν στο χώρο των καγκέλων. Προσφέρουν εντυπωσιακό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, χωρίς να περιορίζει τη θέα. Τα συστήματα με υαλοπίνακα δεν χρειάζονται συντήρηση, είναι εύκολα στο καθαρισμό και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις πιστοποίησεις της αγοράς.

Παράλληλα, μπορούν να συνδυαστούν με 3 είδη κουπαστών όπως στρογγυλή, οβάλ και με εξωτερικό στήριγμα. Διατίθονται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ALUMINCO

Οι κλασικές γραμμές καγκέλων αποτελούν διαχρονική αξία, με υψηλή αντοχή, ποιότητα και στυλ. Τα συγκεκριμένα κάγκελα δίνουν λύσεις από τα πιο εμπορικά κτίρια έως και τις πιο περίτεχνες κατοικίες.

Επίσης, συνδυάζοντε με κλασικα κιγκιδώματα παρέχοντας υψηλή ασφάλεια, δεδομένου πως είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό αλουμίνιο. Διατίθονται σε πολλές επιλογές χρωμάτων και σχεδιών.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΕΜΟΦΡΑΧΤΗ OPEN AIR ALUMINCO

Το σύστημα OPEN AIR αποτελεί μια μοναδική καινοτομία με ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές αλλά και υψηλή ποιότητα. Αυτό το σύστημα ανεμοφράχτη προσφέρει λύσεις για επαγγελματικούς εξωτερικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες.

Παράλληλα, κατασκευάζετε ως κίνουμενο τμήμα που προσαρμόζεται με μία κίνηση, ανάλογα τις επιθυμίες μας, αλλά και ως σταθερό φράχτη.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
 
espa