Ο οίκος CISΑ παρουσιάζει τη Multitop μια γραναζωτή κλειδαριά 3 σημείων που αποσβαίνει όλες τις θερμικές μεταβολές της πόρτας, μειώνοντας τους χρόνους της συντήρησης & το κόστος του κατασκευαστή.

Η Multitop Pro, ενισχύει την αποκατάσταση των θερμικών απωλειών εξαιτίας του μηχανισμού που κινείται από γρανάζια, χαρίζοντας μια βελούδινη & απαλή περιστροφή του κλειδιού. Οι πείροι κλειδώματος με πάχος 12mm καταλήγουν σε ένα ειδικά σχεδιασμένο τέλειωμα/κόψη ώστε να εισχωρεί με άνεση στο αντίκρισμα, διορθώνοντας τυχόν ατέλειες, κακοτεχνίες ή ακραίες θερμοκρασιακές μεταβολές.

Η θερμοκρασία επηρεάζει τα υλικά που κατασκευάζεται το προφίλ, με αποτελέσματα πολλές φορές αρνητικά στον τρόπο κλεισίματος της πόρτας. Έτσι οι πόρτες με τη Multitop Pro κλείνουν ερμητικά, προσφέροντας μεγαλύτερη ενεργειακή οικονομία.

Με τη Multitop Pro, ο οίκος CISA επενδύει σε προϊόντα & λύσεις στον κατασκευαστικό κόσμο του αλουμινίου, ενός κλάδου με διαρκή εξέλιξη, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον επαγγελματία κατασκευαστή.

Όπως όλα τα προϊόντα του οίκου CISA, εγγυώνται τα υψηλότερα στάνταρ ασφαλείας.

CISA MULTITOP PRO

Ο κ.Fausto Fustini, υπεύθυνος έρευνας & ανάπτυξης CISA-EMEIA μας ενημερώνει:

«Η μέγιστη αντοχή σε διάρρηξη επιτυγχάνεται εξαιτίας του πάχους των πείρων σε συνδυασμό με το νέο σύστημα γάντζων που προεκτείνονται κατά τη διάρκεια κλειδώματος. Αυτό το σύστημα είναι κατοχυρωμένο με πατέντα».

Η σειρά είναι πλήρης & αποτελείται από εκδόσεις μηχανικές & ηλεκτρικές, με πάχος σώματος 15,5 mm. Μια διάσταση που επιτρέπει τη συμβατότητα με όλα τα είδη των προφίλ που συναντάμε στην αγορά.

 

CISA MULTITOP PRO

Επίσης, συνεργάζεται με οποιονδήποτε κύλινδρο ασφαλείας του οίκου CISA, προσφέροντας επιπλέων ασφάλεια σε ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Μια ακόμα πατενταρισμένη – κατοχυρωμένη εφαρμογή είναι η πολύ εύκολη & απλή αλλαγή της γλώσσας σε μπίλια, χωρίς να χρειάζεται να ξεμονταριστεί η κλειδαριά, κατ` ευθείαν από το κούτελο. Φυσικά, σημαντική είναι & η μείωση του στοκ. Εάν τοποθετηθεί ανάποδα η γλώσσα, δημιουργείται αυτόματα η χρήση μόνο με τους πείρους.

Η CISA Multitop Pro αντικαθιστά απόλυτα τις παλαιότερες εκδόσεις, χωρίς επιπλέον διαδικασίες. Η κλειδαριά έχει τις προδιαγραφές για 4° & 5° σημείο κλειδώματος για μια επιπλέων ασφάλεια, ειδικά για τις δίφυλλες πόρτες.

Το κούτελο είναι δυνατό να επεκταθεί έως 3 μέτρα για πόρτες ειδικής σχεδίασης. Η κλειδαριά παραδίδεται με το σετ των αντικρισμάτων CISA, μοναδικών σε ποιότητα, χρηστικότητα & ευκολία ρύθμισης.

ΣΕ ΕΚΔΟΣΕΙΣ:

  • με κούτελο ίσιο ή τύπου «U»,
  • inox & βαμμένης,
  • με αξονική απόσταση 85mm & 92mm
  • κέντρα 25mm, 30mm, 35mm & 40mm,
  • ηλεκτρικές & μηχανικές,
  • 3 σημείων & 1 σημείου.

Πηγή: https://www.profilnet.gr/cisa-multitop-pro-gennimeni-gia-na-antechei/

 
espa