Η πρόσθετη ασφάλεια WK+ είναι ελεγμένη στις πιο σκληρές συνθήκες στα εργαστήρια της DOMUS σύμφωνα με το πρότυπο ENV 1627 με κλάση WK3.

Η DOMUS διαθέτει άλλο ένα καινοτόμο προϊόν (Αρ. Αιτήσης Πατέντας 20150100175) που έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω την ασφάλεια σε πόρτες και παράθυρα. Η πρόταση της εταιρείας προσφέρει μεγάλη αντοχή στην παραβίαση και ενισχύει σημαντικά την αντιδιαρρηκτική προστασία.

Το WK+ είναι ελεγμένο στις πιο σκληρές συνθήκες στα εργαστήρια της DOMUs σύμφωνα με το πρότυπο ENV 1627 με κλάση WK3.

Πρόκειται για μία πολύ στιβαρή κατασκευή, καθώς αποτελείται εξολοκλήρου από μασίφ αλουμίνιο και μεταλλικούς πείρους. Συγκεκριμένα διαθέτει χαλύβδινο πείρο ασφαλείας, βαρέως τύπου και διαμέτρου 10 χιλ., ενώ η ειδική λαβή έχει τέτοια μορφή που βελτιώνει την προστασία από παραβίαση. Επίσης υπάρχει ειδική μεταλλική τάπα σε αντίκρισμα για την επίτευξη ακόμη μεγαλύτερης προστασίας του πείρου ασφαλείας.

Το WK+ είναι συμβατό με όλες τις κατασκευές αλουμινίου, σιδήρου, ξύλου, PVC, θωρακισμένες πόρτες και παράθυρα.

Διαθέτει ελατήριο που προστατεύει το προϊόν από πιθανές κρούσεις και ανοξείδωτες βίδες για μεγάλη αντοχή στην υγρασία. Το καινοτόμο προϊόν δεν απαιτεί προσθήκες, ενώ διαθέτει και ειδικό ρυθμιζόμενο αποστάτη για εύκολη προσαρμογή σε όλους τους τύπους κουφωμάτων.

Συνοδεύεται με 10 χρόνια πραγματική εγγύηση DOMUS.

Πηγή: https://www.alunet.gr/2023/02/12951v

 
espa