Διαθέτουν μια πληθώρα πλεονεκτημάτων, που τα κάνει να ξεχωρίζουν έναντι των ανταγωνιστικών υλικών.

Τα κουφώματα ενός σπιτιού αποτελούν έναν από τους καθοριστικότερους παράγοντες στη βελτίωση της καθημερινής διαβίωσης. Σηματοδοτούν μια επένδυση ζωής και η επιλογή τους θα μας συντροφεύσει για πολλά χρόνια, για αυτό το λόγο πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή. Και το πιο σημαντικό είναι το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα: το αλουμίνιο.

Τα κουφώματα αλουμινίου διαθέτουν μια πληθώρα πλεονεκτημάτων, που τα κάνει να ξεχωρίζουν έναντι των ανταγωνιστικών υλικών, καθιστώντας τα μια ποιοτική και αξιόπιστη λύση για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο.

Επένδυση που αντέχει στο χρόνο

Το αλουμίνιο είναι ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό μέταλλο που μπορεί να μείνει αναλλοίωτο για πολλές δεκαετίες. Παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή απέναντι στη διάβρωση και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση.

Επιπλέον, ως υλικό επιδέχεται πολλαπλής κατεργασίας, διατηρώντας στο έπακρο τα χαρακτηριστικά του. Έτσι, οι επιφανειακές επεξεργασίες βαφής και ανοδίωσης που συνηθίζεται να γίνονται στα προφίλ αλουμινίου, θωρακίζουν το κούφωμα και το προστατεύουν από τη διάβρωση.

Τέλος, τα κουφώματα αλουμινίου υπόκεινται σε απαιτητικούς ελέγχους ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και λαμβάνουν πιστοποιήσεις για την απόδοσή τους από διεθνώς αναγνωρισμένα Ινστιτούτα και Οργανισμούς.

Πηγή: https://www.alunet.gr/2021/07/18688v

*Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 
espa