Ετοιμοπαράδοτο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας!

Το σύστημα με συνολικό πάχος κουφώματος μόλις 78,3 χιλ. προσφέρει υψηλές επιδόσεις θερμοπερατότητας έως και Uw= 1,0 W/m²K, χάρη στη χρήση ειδικών πολυαμιδίων.

Το σύστημα ALBIO 129C Advanced είναι το κορυφαίο και πιο προηγμένο θερμομονωτικό σύστημα της οικογένειας των ανοιγομένων συστημάτων της EXALCO.

Είναι το μοναδικό σύστημα που σε συνολικό πάχος κουφώματος μόλις 78,3 χιλ. προσφέρει υψηλές επιδόσεις θερμοπερατότητας έως και Uw= 1,0 W/m2K*, χάρη στη χρήση ειδικών πολυαμιδίων και χωρίς χρήση άλλων μονωτικών υλικών στους χώρους ανάμεσα στα πολυαμίδια.

Συνδυάζει διαχρονικό σχεδιασμό, εξαιρετική μίνιμαλ αισθητική με λιτές, ίσιες γραμμές και κορυφαία στάνταρτ κατασκευής, δίνοντας την επιλογή χρήσης συνεπίπεδης κάσας εσωτερικά αλλά και εξωτερικά του κουφώματος.

Έχει χρησιμοποιηθεί ένα ειδικό εξάρτημα στεγάνωσης που αντικαθιστά το κεντρικό λάστιχο και προσφέρει επιπλέον βελτίωση της θερμομονωτικής ικανότητας, καθώς και πετυχαίνει υψηλή επίδοση ηχομείωσης.

Η πρωτοπορία του είναι ο ειδικός σχεδιασμός του θαλάμου τοποθέτησης του μηχανισμού, ώστε να αποφεύγεται η διάβρωσή του, όπου εξωτερικά ακουμπάει σε πολυαμίδιο, ενώ εσωτερικά σε αλουμίνιο.

Τα ειδικά πολυθάλαμα πολυαμίδια είναι αυτολυπαινόμενα και δίνουν αυξημένη αντοχή στη διάρκεια του χρόνου. Στη συνεπίπεδη εφαρμογή του δέχεται κανάλι απορροής υδάτων στην εξωτερική όψη του.

* Uf = 1,48 W/m2K, Ug = 0,60 W/m2K, Δοκίμιο = διαστάσεις

Για μεγίστη επίδοση και μεγίστη επιδότηση!

Το ALBIO 129C Advanced είναι ιδανικό για αντικατάσταση κουφωμάτων και για το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ».

Τεχνικές Προδιαγραφές

  • Πάχος υαλοπίνακα: 19-46 χιλ.
  • Θερμοδιακοπή: 39-44 χιλ.
  • Αεροπεροτότητα: Class 4
  • Υδατοστεγανότητα: Class E1800
  • Αντοχή σε ανεμοπίεση: Class C5
  • Συντελεστής θερμοπερατότητας Uf: 1,4-1,6 W/m2K
  • Δείκτης σταθμισμένης ηχομείωσης: -45 dB

Πηγή: https://www.alunet.gr/2022/01/17313v

*Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 
espa